Lej en SOUNDBOKS i Svendborg

Sæt gang i festen

Lej SOUNDBOKS hos os!

Dagsleje i weekend

Soundboks 3
349 kr 24 timer i weekend
 • Intet depositum
 • GPS tracker
 • Opladt batteri
Mest populære

Weekendleje

Soundboks 3
499 kr fredag - søndag
 • Intet depositum
 • GPS tracker
 • Opladt batteri

Dagsleje

Soundboks 3
99 kr mandag - torsdag
 • Intet depositum
 • GPS tracker
 • Opladt batteri
Calendar is loading...

Er du et spørgsmålstegn?

Ofte stillede spørgsmål

Du kan betale med enten Mobilepay, kontant ved bankoverførsel. Betalingen sker forud for udlejningen, så du betaler inden du afhenter Soundboksen. På den måde sikrer vi os, at vi på forhånd kan reservere en Soundboks til dig.

Soundboksen kan afhentes to steder i København: på Nørrebro og på Frederiksberg.

 

Hos Lejsoundboks tager vi ikke noget depositum. Vi har erfareret, at vores lejere er mere trygge uden et depositum. Du skal blot fokusere på at have en god fest, uden nogle bekymringer.

 Der medfølger et batteri med i udlejningen. Et batteri holder cirka fem timer på fuld volumen. Et ekstra batteri kan lejes for 59,-. 

 Alle batterier er fuldt opladt ved afhentning. Ved udlejning medfølger også en lader. 

Hvor kan jeg leje en SOUNDBOKS i Svendborg?

Lejsoundboks har fire udlejere i Svendborg, som er placeret forskellige steder i byen. Det vil sige, at du altid kan vælge den udlejer, som ligger tættest på dig. Alle vores udlejere er fleksible i forhold til afhentning - vi tilpasser altid vores udlejning din kalender, så det bliver nemmest for dig.

Leverer I SOUNDBOKSE i Svendborg?

Vi leverer ikke SOUNDBOKSE. Dog har vi udlejere flere steder i landet og generelt rundt omkring i landet. Derfor vil der altid være en udlejer tæt på dig. Hvis du skulle opleve, at der ikke er en udlejer tæt på dig, skal du endelig stadig være velkommen til at kontakte os. Så finder vi en udlejer til dig i din nærhed!

Vi er der altid

for vores kunder

Vi har et klart mantra om, at kvalitet og pris skal hænge sammen. Den indstilling har været vores hovedkerne i Lejsoundboks lige siden begyndelsen, og det giver tilfredse kunder. Kunder, der kommer igen for at leje en Soundboks på ny. En win-win situation.

Arthur Hillgaard Medejer

  Vi sørger

  100%

  for, at du får en god oplevelse. Vi er fleksible med hensyn til afhentningstidspunkt. Derfor finder vi i fællesskab et afhentningstidspunkt, der passer ind i din kalender. Herudover skal du ikke betale noget depositum. Det vil sige, at du kun betaler for lejen af Soundboksen. 

  -
  Har du nogle spørgsmål i forhold til brugen af Soundboksen? Når du afhenter Soundboksen viser vi selvfølgelig hvordan man bruger den. Så er du sikker på, at der er styr på det, når den skal i brug!