Gode priser til alle lejere.

Weekendleje

Soundboks 3
499 kr fredag - søndag
  • Intet depositum
  • GPS tracker
  • Opladt batteri
Fr

Dagsleje

Soundboks 3
349 kr fredag, lørdag, søndag
  • Intet depositum
  • GPS tracker
  • Opladt batteri

Dagsleje

Soundboks 3
99 kr mandag - torsdag
  • Intet depositum
  • GPS tracker
  • Opladt batteri
Fr
Booking Calendar
Calendar is loading...

Klar til at holde et brag af en fest?

Tilslut mobilen, skru op for musikken, og dans natten lang. Med en Soundboks er der sjældent nogen ende på festen. 

Spar penge

Når du lejer en Soundboks hos os, sparer du penge. Du slipper for at købe en ny Soundboks, som samler støv, når du ikke bruger den. I stedet betaler du kun for den tid, du bruger Soundboksen. Derfor sparer du penge, og det vil vi kalde en win-win situation. 

Der er garanti på Soundboksen. Hvis Soundboksen går i stykker er det omfattet af vores garanti. 

GPS monteret i Soundboksen. Så kan du med ro i maven leje en Soundboks til festival. Hvis den bliver stjålet, kan vi nemt finde den igen. 

Gør ligesom vores tilfredse kunder. Lej en Soundboks hos os

Vi har udlejet Soundbokse i 5 år. 

 

Celebration-pana

Skab stemning med en Soundboks

Din musik til din fest. 

Hvad er en fest uden god musik? Vi kan ikke hjælpe dig med en god musiksmag, men vi kan give dig de bedste forudsætninger for at spille dine yndlingstoner med Soundboksen krystalklare og enormt høje lyd. 

Med en Soundboks kan du trygt spille inde- og udendørs. Også selvom det skulle begynde at regne. Soundboksen er vandtæt, og kan derfor klare, hvis der pludselig skulle komme et regnskyl under havefesten. 

Det er også nemt at have en Soundboks til en fest, da den er Bluetooth-drevet, så alle kan koble på den, hvis de vil leje DJ for en aften. 

Hvis festen også pludselig skulle rykke fra haven til stuen, er Soundboks portabel, så du nemt kan flytte musikken med festen. 

Høj lyd

Med sine 126dB kan Soundboks spille højere end en ambulance hyler. Det er kun i meget få tilfælde, at vores kunder overhovedet har behov for at få skruet Soundboksen helt op. Så du kan være sikker på, at alle til festen kan høre musikken.

Tryg udlejning

Vi er til rådighed på telefonen under hele din lejeperiode i tilfælde af, at du skulle have nogle spørgsmål eller problemer. Det er sjældent vi oplever, at der er nogle problemer med Soundboksen, da den er så hårdfør. Men hvis uheldet skulle være ude, er du naturligvis velkomne til at kontakte os - så afhjælper vi dine problemer. Derudover gør vi os ikke brug af depositum. På den måde kan du være sikker på, at du kun betaler for lejen af din Soundboks.

0 +

Tilfredse kunder som har lejet en Soundboks hos os.

0

Års erfaring med at Udleje Soundbokse i Danmark.

0

Gennemsnitlig kundeanmeldelse på trustpilot.