Booking

Vælg afhentning og aflevering

Calendar is loading...

Fredag – søndag

WEEKENDLEJE
600 DKK

Fredag, lørdag, søndag

DAGSLEJE
400 DKK

Mandag  – torsdag

DAGSLEJE
200 DKK

Gælder i perioden oktober – april. Udenfor denne periode gælder DKK400 for 1 dag og DKK600 for 2 dage.

Dagsleje i weekend

Soundboks 3
399 kr 24 timer i weekend
 • Intet depositum
 • GPS tracker
 • Opladt batteri
Mest populære

Weekendleje

Soundboks 3
549 kr fredag - søndag
 • Intet depositum
 • GPS tracker
 • Opladt batteri

Dagsleje

Soundboks 3
99 kr mandag - torsdag
 • Intet depositum
 • GPS tracker
 • Opladt batteri

Er du et spørgsmålstegn?

Ofte stillede spørgsmål

Du kan betale med enten Mobilepay, kontant ved bankoverførsel. Betalingen sker når du afhenter soundboksen.

Hos Lejsoundboks tager vi ikke noget depositum. Vi har erfareret, at vores lejere er mere trygge uden et depositum. Du skal blot fokusere på at have en god fest, uden nogle bekymringer.

 Der medfølger et batteri med i udlejningen. Et batteri holder cirka fem timer på fuld volumen. Et ekstra batteri kan lejes for 100,-. 

 Alle batterier er fuldt opladt ved afhentning. Ved udlejning medfølger også en lader. 

Hvad kan du forvente af os? 

Hos Lejsoundboks er vi ikke bare endnu en virksomhed, der udlejer Soundbokse. Vi giver dig en unik udlejning, hvor alt er organiseret fra første kontakt til aflevering af Soundboksen. Vi har de sidste fem år haft mange udlejer til forskellige begivenheder. Kundetilfredsheden er i top, hvilket er årsagen til, at mange vender tilbage, når de igen skal leje en Soundboks. 

Vores lejere skal have den gode oplevelse 

Vi går altid op i at levere den bedst mulige oplevelse til vores lejere. Derfor kan du forvente klare aftaler, hurtige svar og en Soundboks, der i tip top stand. Vi lever for vores kunders gode oplevelser. Derfor sørger vi for, at din oplevelse hos os altid er positiv. 

Vi er der altid

for vores kunder

Vi har et klart mantra om, at kvalitet og pris skal hænge sammen. Den indstilling har været vores hovedkerne i Lejsoundboks lige siden begyndelsen, og det giver tilfredse kunder. Kunder, der kommer igen for at leje en Soundboks på ny. En win-win situation.

Arthur Hillgaard Medejer

  Vi sørger

  100%

  for, at du får en god oplevelse. Vi er fleksible med hensyn til afhentningstidspunkt. Derfor finder vi i fællesskab et afhentningstidspunkt, der passer ind i din kalender. Herudover skal du ikke betale noget depositum. Det vil sige, at du kun betaler for lejen af Soundboksen. 

  -
  Har du nogle spørgsmål i forhold til brugen af Soundboksen? Når du afhenter Soundboksen viser vi selvfølgelig hvordan man bruger den. Så er du sikker på, at der er styr på det, når den skal i brug!